Les Ecologies

8
Gites.nl logo

Dit vakantiehuis voor 8 personen bestaat uit 2 afzonderlijke huisjes naast elkaar, waardoor het ideaal is voor 2 of meer families om samen van een vakantie te genieten maar wel hun eigen ruimte te hebben.
De eerste gite heeft twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met douche. De tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en ook een eigen badkamer met douche. Prefect voor mensen die van privacy houden.
De tweede gite heeft een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en 1 slaapkamer met tweepersoonsbed plus 1 gedeelde badkamer met douche.
Elke gite heeft een eigen ruime keuken en eetkamer met open lounge. Beide hebben een eigen gemeubileerd terras met toegang vanuit de keuken. U kunt ook eten in het barbecuegedeelte waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht.
Er is een aparte wasruimte met strijkplank, stofzuiger, borstels, dweilen en emmer. Waslijnen hangen aan de achterkant van de Gites.
Les écologies heeft een verhoogde ligging met uitzicht op het charmante dorp Cessenon sur Orb, aan de dramatische rivier de Orb, een bekende plek om te kanovaren en kajakken. In het centrum van het dorp kijkt de 14e-eeuwse kerk uit op een groot plein, dat vaak wordt gebruikt voor concerten in de zomer.
In de nabijgelegen bars en restaurants, kunt u achterover leunen en genieten van het kijken naar de lokale bevolking en de toeristen in dit intieme dorp van ongeveer 2.000 zielen.
Er is een prachtig verwarmd zwembad, waarin je ook in voor- en naseizoen kunt zwemmen. Verder: privé-tuinen, barbecue en uw eigen terras om te zitten en te genieten van het uitzicht tijdens het ontbijt of een glas wijn. De huisjes zijn licht en luchtig, gebouwd op één niveau met hoge plafonds. De accommodatie biedt een eenvoudig, comfortabel verblijf voor maximaal 8 gasten.
Binnen vind je een energievriendelijk verwarmingssysteem of indien nodig een koelsysteem.
De Gites hebben geothermische koeling en verwarming dus is het perfecte toevluchtsoord op elk moment van het jaar.Ook zijn er fans in elke kamer voor als het erg warm wordt.
De huizen zijn gelegen in een rustig deel van het dorp, waar u kunt beslissen of u wilt deelnemen aan de dorpsactiviteiten of thuis wilt blijven en ontspannen.

Boekingsinformatie

Ligging les ecologies

De ligging van "les ecologies" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.