Le Petit Viala

10
6
Gites.nl logo

De gîte, die plaats biedt aan zes personen, heeft drie slaapkamers, een badkamer met douche en lavabo, een afzonderlijk toilet, een living, een eetkamer, een keuken, een satelliet TV, wifi en een wasmachine. Alle slaapkamers beschikken over twee aparte bedden; in twee van de drie slaapkamers kunnen deze indien gewenst als tweepersoonsbed, met een extra dubbele matrastopper, gebruikt worden. De keuken is uitgerust met een koelkast, een diepvriezer, een elektrisch fornuis, een magnetron en een uitgebreid gamma aan keukengerief. Overal zijn er houten luiken en dubbele beglazing, waardoor het huis zelfs in de warme zomermaanden relatief koel blijft.
Verder is er een gezellig overdekt terras dat uitzicht biedt op het verwarmde zwembad (seizoensgebonden) en de sauna. Rond het zwembad staan hardhouten ligbanken met kussens. Ook de petanquebaan en de ruime tuin staan ter beschikking; misschien komt u wel een van onze lieve schapen of geiten tegen!

Boekingsinformatie

Ligging le petit viala

De ligging van "le petit viala" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.