Ons Petit Paradis

7.5
4
Gites.nl logo

Schitterend gelegen, iets op de berg en met uitzicht op de tegen de heuvels geplakte wijngaarden, aan de rand van het pittoreske dorpje Cebazan, treft u de vrijstaande vakantiewoning 'Ons Petit Paradis'. De woning is van alle gemakken voorzien zoals Nederlandse televisie, een groot privéterrein, diverse terrassen waarbij gebruik kan worden gemaakt van de aanwezige loungeset, meubilair en ligstoelen waardoor dus heerlijk genoten kan worden van de zon of schaduw, een pergola met zitje in de tuin en een eigen zwembad.
De vakantiewoning heeft een volledige keuken met gaskookplaat, een combimagnetron en koelkast/vrieskist. Heeft u geen zin om te koken? Dan vindt u op het terras buiten een heerlijk grote buiten-barbecue. De keuken en woonkamer geven toegang tot dit terras. De keuken is open en in verbinding met de woonkamer waar u naar een ruime keuze aan (Nederlandse) televisiezenders kunt kijken. Ook zijn er DVD's welke met de aanwezige speler kan worden afgespeeld. Indien u liever niet 'digitaal' relaxed, dan hebben wij in de kast spelletjes en Nederlandse boeken voor u ter beschikking. In de kast treft u ook de map waarin informatie is opgenomen over de vele uitstapjes die in de omgeving te vinden zijn.
In de badkamer zijn de douche, WC, wasmachine en wasmeubel gesitueerd.
De slaapkamer bevat een tweepersoonsbed en grote kast om uw kleding op te bergen. Wilt u met 4 personen komen, dan kan dat ook. In de woonkamer hebben we een grote slaapbank welke eenvoudig is te verstellen tot een tweepersoonsbed. Verder is de gehele woning voorzien van houten luiken (voor ramen en deuren) om het binnen koel te houden, of om juist te ventileren.
Omdat wij zelf kinderen hebben is het vakantiehuis kindvriendelijk gemaakt. Zo zijn er afscheidingshekjes, maar is ook het zwembad boven de grond en dus veilig voor kinderen. U kunt gebruik maken van het al aanwezige campingbedje en kinderstoeltje. Maar ook uw hond is welkom. We vragen daarvoor wel € 20,- in verband met de extra schoonmaakkosten.
Ons Petit Paradis ligt in de historische Franse provincie Languedoc. Deze prachtige regio is een van de warmste van Frankrijk met vooral erg warme zomers. Daarom hebben wij het buiten zo comfortabel mogelijk gemaakt. Er ligt rondom het huis een verhoogd terras met heerlijk uitzicht, maar ook meubilair (tafel met 6 stoelen) om lekker te ontbijten, te relaxen of 's avonds samen te eten. Er is rondom het huis voldoende verlichting aanwezig om ook tijdens de zwoele zomeravonden buiten een boek te kunnen lezen. Naast het zwembad in de tuin hebben we een gedeelte met 2 ligbedjes en luxe parasol. Tevens hebben we aan de andere zijde van het zwembad een grote pergola met verschuifbare dakbedekking waaronder u de loungeset met kinderbankje, tweepersoonsbank, 2 één persoonsstoelen en tafel treft. Een lekkere plek om in de zon, of juist de schaduw van uw lokale wijntje te genieten. Ook is het terrein groot genoeg om uw auto('s) te parkeren.

Boekingsinformatie

Ligging ons petit paradis

De ligging van "ons petit paradis" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.