La Vie en Rose

8
6
Gites.nl logo

LA VIE EST BELLE IN LA VIE EN ROSE!
La Vie en Rose is omgeven door wijngaarden en de prachtige natuur van het National Parc Haute Languedoc, in het hart van de L'Hérault
Of u wilt genieten met een boek aan het zwembad ,u er op uit gaat om de veelzijdige omgeving te verkennen of misschien ook wel sportief bezig wilt zijn, het is allemaal mogelijk tijdens een verblijf in La Vie en Rose.
Het is de ideale vakantiebestemming voor vakantiegangers, die in een prachtige, omgeving van rust en quality time met familie en/of vrienden willen genieten.
De villa staat aan de rand van het wijndorp Berlou, is stijlvol gerenoveerd met behoud van authentieke details (o.a. oude tegelvloeren) en een comfortabele inrichting. De tuin heeft gazon met grote olijfbomen, die voldoende schaduw bieden en is omheind met een afsluitbaar hek. Een prachtig privé zwembad met inlooptrap, een groot terras met ligbedden en parasols maken het vakantieplezier compleet.
De villa: 140m2 en Terrein: 1200m2
Interieur
Gezellig ingerichte woonkamer met een grote open haard, 2 comfortabele banken en 1 fauteuil, bureau, een sfeervolle eethoek grote tafel met 8 stoelen, flat screen TV (Satelliet Canal Digitaal, ontvangst internationale en Nederlandse zenders) DVD speler, radio/ CD speler.De kamer heeft airconditioning.
Zeer compleet ingerichte keuken, Amerikaanse koelkast met vriezer en ijsblokmachine, magnetron, 5 pits gasplaat, vaatwasser, oven, wasmachine en Nespresso en koffiezetapparaat.
Internet
WIFI beschikbaar met een satellietschotel.Nieuw voor seizoen 2021 internet via de kabel. Gratis WiFi
Er zijn 3 gezellig ingerichte slaapkamers met voldoende kastruimte en airconditioning.
Slaapkamer 1: Dubbel bed met 2x matrassen van 90x200 cm
Slaapkamer 2: Dubbel bed met 2x matrassen van 90x200 cm
Slaapkamer 3: heeft 1 bed , afmeting 140x200 cm
Alle bedden hebben 4 seizoenen dekbedden.
Badkamer: Grote inloop stortdouche, 2 grote wastafels, kastruimte.
Apart toilet
Onze villa beschikt over een goede isolatie waardoor het zomers ook binnenshuis aangenaam is. De kamers hebben airconditioning ,de slaapkamers plafond ventilatoren en horren tegen insecten. Voor het voor en naseizoen is er verwarming via een warmte pomp installatie, buiten de open haard.
Exterieur
Voor de woonkamer, en nabij de keuken, bevindt zich een terras met een grote eettafel en 6 stoelen, perfect om buiten te lunchen of te dineren. U heeft daarnaast ook een Weber BBQ , en een stenen BBQ naast de villa tot uw beschikking.
Geniet van ons aangename privé zwembad met de royale afmeting van 9.00x5.00 meter en diepte tussen 1.40x2.20 meter met inloop trap, onderwaterverlichting.
Het zwembad heeft een thermodek om het water in voorjaar sneller te verwarmen en is voorzien van een zwembadalarm.
Rondom het zwembad ligt een zeer ruim terras, met parasols, 6 ligbedden en een tafel met stoelen.
Voor het vermaak is er een tafeltennistafel aanwezig
De tuin is prachtig aangelegd met mediterrane planten, olijfbomen en gazon.
Voor de keuken ligt er tevens een kruidentuin, waar u gerust de heerlijke verse kruiden kunt plukken.
Parkeren is mogelijk aan zijkant van de woning in de schaduw, of boven aan de weg.

Boekingsinformatie

Ligging la vie en rose

De ligging van "la vie en rose" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.