Wild Boar Mountain

10
8
Gites.nl logo

Vakantiehuis Wild Boar Mountain (de wilde zwijnenberg) is zo privé als je je maar kunt voorstellen. Je hebt er 2 hectare terrein met prachtige uitzichten, helemaal voor jezelf, helemaal weg van de rest van de wereld. Er is een eigen zoutwaterzwembad met een watervalletje en een kelder. Verder is er een sauna met uitzicht over het zwembad en de vallei. Of je nou op zoek bent naar de ideale gezinsvakantie of een vakantie met vrienden, of alleen wilt zijn op een rustige plek, dit is de ideale plek.
Wild Boar Mountain is groot genoeg om 8 personen te herbergen.
Het is verdeeld in verschillende gebouwen, die je samen huurt.
Het grote huis telt 4 bedden, met het gastenhuis met 4 bedden.
De herdershut heeft 2 slaapplaatsen, de boomhut ook.
De boomhut en de herdershut zijn echt leuk om een paar nachten te verblijven, om echt het gevoel van een verblijf in de vrije natuur te hebben.
Wild Boar Mountain biedt een eigen parkeerplaats met elektrische hekken, en als je wilt, is er een schoonmaakdienst oproepbaar. Het terrein is beveiligd. Er is internettoegang over het hele terrein - in het hoofdhuis, op alle terrassen, het gastenhuis en zelfs bij het zwembad.

Boekingsinformatie

Ligging wild boar mountain

De ligging van "wild boar mountain" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.