Gîte Rue Blanqui

8
Gites.nl logo

Zon, zee, strand, wijngaarden, zeevruchten en flamingo's; leer de Middellandse Zeekust kennen vanuit een eeuwenoud vissershuis in de oude stad Agde!
Op nog géén minuut van de hoofdboulevard met zijn markten en cafés en toch in alle rust aan een autovrij pleintje met oude olijfboom en oleanders. Op de nieuwe fietsen inbegrepen bij het huis fiets je; in 10 minuten naar het strand, in 15 minuten naar het 'station balnéaire' Cap d'Agde met zijn stranden, boulevards en pretparken, in vijf minuten op de fietsroute langs het 'Canal du Midi' in 10 minuten langs de wijnkelders van 'Cave Henry' om maar een paar voorbeelden te noemen van de honderden activiteiten in en rond de stad en er zijn verschillende stranden van rustig tot hip!
De 8-9 persoons gîte van ongeveer 120 vierkante meter heeft 4 slaapkamers (één met een tweeperoonsbed en 3 kamers met twee enkele (nieuwe) boxspring bedden (waarvan 1 inclusief kinderledikant en dat is dan ook de 9de persoon). (ook extra standaard campingledikant extra aanwezig).
De gîte heeft een nieuwe ruime keuken (inclusief kinderstoelen) een woonkamer met loungebank, een hal, en een douche met bad en separaat toilet. Er zijn een wasmachine, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer aanwezig. Er is een fietsenberging aan huis met twee volwassenen fietsen met twee achterzitjes en één voorzitje voor de kinderen, uiteraard makkelijk afneembaar.
Buiten zitten kan op het autovrije pleintje direct voor de deur (op t zuiden) of op de kleine 'cour' achter het huis, waar meer schaduw is, en het zomers heerlijk koel is. Of het heerlijke dakterras waar loungestoelen staan en een tafel met stoelen. Barbecue is aanwezig. Je wordt ontvangen door onze Franse partner Daniela, die op steenworp afstand van de gîte woont, goed Engels spreekt en je graag vertelt over de gîte, de omgeving en tips tijdens verblijf.
Beschikbaarheid
Rue Blanqui kan het hele jaar gehuurd worden. In het hoogseizoen van juli en augustus van zaterdag tot zaterdag en buiten het hoogseizoen op aanvraag met een minimum van vier nachten. Uiteraard is ook een combinatievakantie met Moulin des Jarasses mogelijk, informeer naar de mogelijkheden om vakanties via één contactpersoon op elkaar aan te laten sluiten.

Boekingsinformatie

Ligging gîte rue blanqui

De ligging van "gîte rue blanqui" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.