Vakantievilla Orrouy

10
12
Groepen.nl logo

Dit vakantiehuis biedt plaats aan 12 personen en ligt in de vallei van de Automne, in het departement Oise.

Groot vakantiehuis in Frankrijk

De speels ingerichte, grote woonkamer heeft meerdere zithoekjes, een open keuken, 2 palletkachels en een pooltafel. De open keuken is van alle gemakken voorzien, waaronder een inductie kookplaat, een koelkast, vriezer, afwasmachine, foodprocessor, oven, twee magnetrons, waterkoker, broodrooster en een filterkoffieapparaat. De banken staan in een U-opstelling, er is een televisie met DVD speler. Een kleine speelkamer/bibliotheek met spelletjes, boeken, cd's en een dartbord. Beide kamers bieden toegang tot de tuin. Grote parkeerplaats met ruimte voor 10 auto's en een platform voor 6 motors. Een schaduwrijk terras met tuinmeubilair aan de voorzijde van het huis. Aan de achterkant een grote tuin beplant met fruitbomen, pluk zoveel als u wilt (kersen, aardbeien, peren, appels en pruimen). Er zijn ligbedjes, een patio met een zitje en een speeltoestel voor kinderen in de vorm van een boot. Een terras met picknicktafels en een stenen barbecue.

Dichtbij Disneyland Parijs

In de omgeving liggen de steden Crépy-en-Valois (10 km), Pierrefonds (16 km) en Compiègne (18 km) met interessante bezienswaardigheden. De attractieparken "La Mer de Sable" en "Parc Astérix" liggen op 30 minuten van het vakantiehuis en zijn ideaal om de kinderen een leuke dag te bezorgen. Disneyland Parijs ligt op 1 uur rijden.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Frankrijk 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla orrouy

De ligging van "vakantievilla orrouy" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.