Aire du temps - Huguette

7
Gites.nl logo

Onze gite 'Huguette' beslaat de helft (begane grond en eerste verdieping) van het 'grote huis' op het terrein van Aire du temps. Nog niet zo lang geleden waren dit de woonvertrekken van Huguette Druillet, de vorige eigenares van dit huis. Gîte 'Huguette' heeft dan ook een vrij authentiek-Franse inrichting. Denk aan donkere houten plafonds, leuke Franse ruitjes in de terrasdeuren, koperen deurknoppen en bloemetjesbehang. En op de zolderkamer dikke eiken dakbalken, waarvoor je moet bukken. Onvergetelijk uitzicht op de bergen.
Indeling: sfeervolle woonkamer met open haard, openslaande deuren naar grote privé-veranda, keuken, toilet, badkamer met luxe douche, en twee slaapkamers (1x een 2-persoonsbed van 160x200cm op de begane grond, 1x een 2-persoonsbed van 140x200cm plus drie 1-persoonsbedden van 90x200cm op de grote zolderkamer onder de dakbalken - daar kan een bed bijgeplaatst worden). Binnen- en buitentrap.
Onbeperkt toegang tot de tuin en de andere terrassen. Zwembad voor de kleintjes. Sauna van sloophout, met houtkachel.

Boekingsinformatie

Ligging aire du temps - huguette

De ligging van "aire du temps - huguette" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.