10 Cami de Bidale

10
9
Gites.nl logo

Dit gerenoveerde 17e-eeuwse huis is de perfecte plek voor een vakantie met de familie of met een groep. Cami de Bidale ligt in zeven hectare bos en weiland, met een adembenemend panoramisch uitzicht, op slechts 8 km van Lourdes en op 10 km van Bagneres-de-Bigorre. Het is uitstekend gelegen voor het verkennen van de Hautes-Pyrenees.
Het met zonne-energie verwarmde zwembad van 12,5 x 5 meter biedt een panoramisch uitzicht op de bergen van de Pyreneeën.
Het huis heeft een ruime hal met een imposante stenen trap. Er is een grote salon met eiken balken en openslaande deuren naar het grote terras. Er is een comfortabele zithoek en de kamer is gevuld met spelletjes, boeken en Franse satelliet-tv. Naast de deur is de keuken, een meer rustieke ruimte, gecentreerd rond een eiken kloostertafel en een grote open haard. De keuken zelf is volledig opnieuw ingericht en beschikt over een 5-pits gaskookplaat, elektrische oven, grote koelkast / vriezer, vaatwasser en magnetron. Er is een wasserette in een aangrenzend gebouw.
De slaapkamers zijn individueel ontworpen en Occitaanse namen wijzen op hun verschillende kenmerken: Solana, Rívatel, Argila en Cól-Ros. Elke kamer heeft een eigen badkamer met bad en / of douche, inclusief een wastafel en toilet. Met uitzondering van de kamer Cól-Ros, dat een tweepersoonsbed heeft (160x200cm), kunnen de kamers worden geconfigureerd met twee enkele bedden (90x200cm) of een kingsize tweepersoonsbed (180x200cm). Solana is de grootste ruimte en kan indien nodig als een driepersoonskamer worden opgezet. Rivatél en Argila hebben verbindingsdeuren, waardoor ze ideaal zijn voor gezinnen.
Cami de Bidale's uitzonderlijke natuurlijke omgeving ligt tussen weilanden en bossen en is een paradijs voor dieren in het wild. In de tuin zorgen volwassen bomen voor welkome schaduw voor de gazons en terrassen, en er zijn natuurlijke watervallen naar de vijver. Er is een prachtig, met zonne-energie verwarmd zwembad met een panoramisch uitzicht op de Pyreneeën. In de tuin kunt u genieten van jeu de boules, croquet Kubb en tafeltennis. Veel gasten brengen hun eigen fietsen mee; de ruime garage biedt fietsenstalling en werkplaatsfaciliteiten. Race- en mountainbikes kunnen ook worden gehuurd bij nabijgelegen winkels.

Boekingsinformatie

Ligging 10 cami de bidale

De ligging van "10 cami de bidale" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.