L'Ourson

8
Gites.nl logo

Ruime woonkamer o.a. met gezellige zithoek houtbrander, flatscreen TV, schuifdeur van bijna 3 m die helemaal open kan naar de veranda. Keuken met keukeneiland, barretje, grote houten eettafel en schuifpui naar de veranda. Tevens is er op de begane grond een mooie slaapkamer met groot 2-persoonsbed 180x200 met eigen badkamer. Deze badkamer heeft een regendouche, dubbele wastafels en een buitendeur naar de veranda. Tot slot is er een toilet en een bijkeuken (buanderie) met wasmachine, droger en opslag voor schoenen, skies etc. deze bevinden zich bij de entree van de chalet.
1ste verdieping
Hier zijn drie ruime slaapkamers, 1 met een Frans balkon en twee slaapkamers die uitkomen op een knusse loggia. Twee slaapkamers hebben een tweepersoonsbed van 160 x 200 en de derde slaapkamer heeft twee bedden van 90 x 200. Een kinderbedje is aanwezig. De badkamer heeft een regendouche, een ligbad en dubbele wastafels. Op de etage bevindt zich een separaat toilet.

Boekingsinformatie

Ligging l'ourson

De ligging van "l'ourson" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.