Domaine Manon

12
Gites.nl logo

Domaine Manon is een volledig gerenoveerd romantisch en stijlvol landhuis uit 1880. Alle originele stijlelementen zijn bewaard gebleven. Het landhuis bestaat uit de hoofdvilla en een gite. Beide huizen hebben een eigen badkamer en keuken. Het geheel ligt op 1,5 ha grond bestaande uit een eigen tuin, park en bos.
Dit volledig vrijstaande huis geeft u absolute privacy, rust, ruimte, natuur en stilte.
Het moderne en stijlvolle interieur kent veel barokke elementen. De grote woonkeuken heeft een prachtige grote open haard, de tv salon heeft een grote houtkachel en de woonkamer telt 2 open haarden. Het hele huis plus de gite heeft centrale verwarming, dit is in de koelere maanden heerlijk. Door de dikke muren zijn de huizen heerlijk koel in de warme maanden.
Er zijn in totaal 7 slaapkamers en 2 luxe badkemers met douche , bad en toilet. Een derde toilet is separaat en bevind zich op de begane grond.
De meeste bedden zijn 2.20 meter lang, de bedden en matrassen zijn nieuw en comfortabel.
Het zwembad van 14 x 7 mt heeft brede loungetreden en heeft een poolhouse met lounge banken en een buitenkeuken, wc en douche.

Boekingsinformatie

Ligging domaine manon

De ligging van "domaine manon" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.