Town House Bagneres-de-Bigorre

5
Gites.nl logo

Bagneres-de-Bigorre is een dorpshuis verdeeld over drie verdiepingen plus een leuk dakterras. Het is de perfecte uitvalsbasis om de leuke dingen van deze regio te bekijken en is ideaal in alle seizoenen door de efficiënte centrale verwarming. Op de begane grond vind je een ruime berging voor fietsen, sportuitrusting enz. Hier is ook een slaapkamer met een eigen douche en een separaat toilet.
Op de eerste verdieping vind je een traditionele lounge om te ontspannen, met leren banken en een smaakvolle inrichting, met opening naar een lichte en ruime, volledig uitgeruste keuken.
De tweede verdieping heeft een grote slaapkamer met een badkamer (er is een toilet op elke verdieping van het huis) en leidt naar het dakterras. Houd er rekening mee dat de toegang tot het terras via een steile trap is en dus niet geschikt is voor mensen met mobiliteitsproblemen. Kinderen mogen er alleen onder begeleiding naartoe. Trek je terug met een boek en koffie / glas wijn - het is gemakkelijk om te vergeten hoe centraal het huis ligt, als je daar op het rustige dak zit.
Parkeer je auto en geniet van een autoloze vakantie, want er is veel te voet bereikbaar vanuit het huis (bezoek zeker de kleurrijke markt van Bagnères op zaterdag) of rijd naar de nabijgelegen steden Tarbes, Pau en het mooie Argelès-Gazost, waar je wordt verrast met vele spectaculaire uitzichten op de bergen.
Dit vakantiehuis is de perfecte mix van een gezellige cottage charme en ruime, moderne faciliteiten. Er zijn geen verborgen kosten, de prijs is inclusief vers beddengoed, handdoeken, toeristenbelasting en WiFi, evenals basisvoorzieningen zoals thee / koffie, melk, een fles wijn, om het begin van uw vakantie zo gemakkelijk te maken als mogelijk.

Boekingsinformatie

Ligging town house bagneres-de-bigorre

De ligging van "town house bagneres-de-bigorre" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.