Gite Le Champignon, Appartement Champignon de Mouche

9
5
Gites.nl logo

Bij Gîte Le Champignon bent u op de juiste plek voor het huren van een rustig gelegen, sfeervol appartement, met een prachtig uitzicht over het Ecrins massief, de UNESCO World Heritage site Mont Dauphin en het pittoreske dorpje Guillestre.
Gîte Le Champignon is perfect gelegen op slechts 10 km van het skistation van Risoul en Vars (185km piste, gratis pendelbus stopt voor de deur) vlakbij het sfeervolle dorpje Guillestre, tussen 2 prachtige nationale parken: Ecrins and Queyras, vlakbij het schitterende natuurreservaat Val d'Escreins en slechts minuten verwijderd van het bos van Risoul. Het is de ideale uitvalsbasis voor verschillende activiteiten, zoals (sneeuwschoen)wandelen, (ijs)klimmen, mountainbiken, fietsen, parapenten, kajakken, bezienswaardigheden bekijken, (crosscountry)skiën en snowboarden.
Het appartement 'Champignon de Mouche' van 60m2 is geschikt voor 2-5 personen en bestaat uit:
-Sfeervolle woonkamer met knusse, volautomatische pelletkachel en comfortabele slaapbank (die gemakkelijk en snel kan worden omgezet in een ruim bed van 204 cm bij 140 cm, zeer geschikt voor volwassenen)
-Keuken met koelkast, vaatwasser en combimagnetron
-Badkamer (met wasmachine) en losse toilet gelegen tussen woonkamer en slaapkamer
-Ruime slaapkamer: comfortabel tweepersoonsbed (2m lang) (die makkelijk gescheiden kan worden tot eenpersoonbedden) + stapelbed voor 2 personen (2m lang)
-2 Balkons
-Grote tuin van 1400m2 met trampoline Ø 3.65m
-Gratis parkeerplaats voor de gîte
-Gratis WIFI
-Gratis Handdoeken en beddengoed
-Overdekte opslagruimte voor motoren, mountain bikes, kayaks, ski's, snowboard beschikbaar

Boekingsinformatie

Ligging gite le champignon, appartement champignon de mouche

De ligging van "gite le champignon, appartement champignon de mouche" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.