Appartement Place des Prés

10
4
Gites.nl logo

Prachtig gerenoveerd appartement (38m2) in een vrijstaand chalet. Gelegen in de rustige en zeer gunstig gelegen wijk Les Prés 1400 van Puy St Vincent op slechts 200 m van de ski-piste, 50 meter van de supermarkt en in de directe omgeving van alle denkbare outdooractiviteiten. Het appartement bevindt zich op de 1e etage met een heerlijk balkon op het zuid-westen met adembenemend uitzicht. Ruim en sfeervol opgezette inrichting voor 1-4 personen.
De ruimte
Het appartement (38m2) bestaat uit een ruim woongedeelte van alle gemakken voorzien en een volledig ingerichte keuken. Vanuit het woongedeelte en het zonnige balkon heb je een prachtig uitzicht op de bergen en het skigebied. In de sfeervol ingerichte woonkamer staat ook een slaapbank voor extra slaapruimte indien gewenst. De hal verbindt de woonkamer met de andere ruimtes. In de hal vind je een gangkast met voorraadruimte en wasmachine. De slaapkamer bevindt zich aan de achterkant van de woning met vele ramen en een heerlijk uitzicht op de indrukwekkende Mt Brison. Hier vindt u een tweepersoonsbed en een stapelbed. De badkamer bevindt zich eveneens aan de achterzijde van het huis en is geheel gemoderniseerd.
Toegang voor gasten
Toegang tot het gehele appartement en het aan de voorzijde gelegen balkon

Boekingsinformatie

Ligging appartement place des prés

De ligging van "appartement place des prés" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.