Domaine de Sivas Le Poème

8.9
2
Gites.nl logo

Le Poème is een charmant zomerhuisje in zuidelijke sfeer met volop privé terrein. Het huisje heeft een entréé, een badkamer, een slaapkamer en een woonkamer met keukenblok. Rondom is er veel ruimte om te spelen, te zonnen of in de hangmat een dutje te doen.
De woonkamer (3,76 x 4,82 meter) heeft openslaande deuren die uitkomen op het terras, dat voldoende schaduw biedt om ook op de hete uurtjes van de dag te kunnen vertoeven. Het terras loopt een stukje door, om de hoek van Le Poème heen waar u van de avondzon op de bergen kunt genieten. In de woonkamer bevindt zich een keukenhoek met gasfornuis met oven,een koelkast en alle keukengerei die nodig is om zonnige maaltijden te kunnen bereiden.
Er is verwarming mogelijk door de rustieke, maar goed brandende, houtoven aan te steken. Naast de eettafel zijn er comfortabele stoelen en een bank. Dit is een tweepersoons bedbank, met een lattenbodem waarop een goede nachtrust verzekerd is.
In de slaapkamer (2,74 x 2,34 meter) staan twee eenpersoonsbedden (190 x 80 cm) in lits-jumeaux opstelling en een kast. Het openslaande raam geeft uitzicht op de bergtoppen in de verte. Op aanvraag is er een kinderbedje bij te plaatsen.
Het terrein dat direct om Le Poème ligt, is ongeveer 500 m2 groot en geheel voor privegebruik. De begrenzing van deze grond wordt gevormd door paden en bos. Bij Le Poème hoort een plateau met barbecue en picnic-tafel, waar het bijzonder aangenaam toeven is, met een goed glas wijn bijvoorbeeld! De Domaine de Sivas beslaat zo'n 56 hectare, waarop het gasten vrij staat om te wandelen en te spelen.

Boekingsinformatie

Ligging domaine de sivas le poème

De ligging van "domaine de sivas le poème" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.