Le Lion Rouge

14
Gites.nl logo

Grote luxe gite Lion Rouge is gelegen midden op het platteland en toch vlakbij grote steden en kleine dorpjes. In de omgeving valt genoeg te ontdekken en, voor de liefhebbers is het er ook zeer aangenaam wandelen en/of fietsen.
Het verwarmde zwembad meet 10 x 4 meter vanwaar u kunt genieten van de prachtige uitzichten op het omringende landschap en romantische zonsondergangen. Bij het zwembad kan u ook gebruik maken van een apart toilet en douche zodat u niet steeds terug naar de gîte hoeft te lopen. Onder een afdakje wordt een zomerkeuken voorzien, en er staat ook een BBQ. Het zwembad ligt in een ruime omheinde tuin, met hier en daar een paar houten tafels en banken onder een paar bomen zodat je ook wat van -soms hoognodige- schaduw kan genieten.
De gite beschikt over 5 kamers, 5 badkamers, 2 keukens, 2 eetkamers en 2 salons. Er is 1 eetkamer geschikt voor 14 personen met een houtkachel.
Het huis is compleet ingericht en gebruik van bed- , linnengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. Handdoeken die u wenst mee te nemen tijdens uitstappen dient u zelf mee te brengen.
Deze grote gîte is dankzij een tussendeur opdeelbaar in 2 aparte gîtes die ook elk apart te boeken zijn. De grote gite is dan geschikt voor 10 personen de kleine voor 2 tot 4 personen.

Boekingsinformatie

Ligging le lion rouge

De ligging van "le lion rouge" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.