Auvignac House

20
Gites.nl logo

Auvignac House is gelegen in een rustig gehucht op 5 minuten van de stad Rochechouart in de Haute Vienne en op slechts 15 minuten van de populaire Dordogne. In Rochechouart vind je supermarkten, restaurants en bars.
Dit vakantiehuis bestaat uit drie fantastische gîtes die samen comfortabel plaats bieden aan 20 personen. Het is de perfecte vakantiebestemming voor grote gezinnen of een paar gezinnen die samen op vakantie zijn. Er zijn enkele extra stapelbedden die kunnen worden gebruikt als er meer kinderen in uw gezelschap zijn. Informeer voor details.
Hoofdhuis:
Het hoofdgebouw heeft vier slaapkamers die plaats bieden aan maximaal 9 gasten, een grote moderne keuken, een zitkamer met hoog plafond, een speelkamer en een bijkeuken. U betreedt de woning via de keuken die volledig is uitgerust met alles wat u nodig heeft. Het heeft een gasfornuis met zes pitten, koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron, Nespresso-apparaat, waterkoker en broodrooster. Er is plaats voor maximaal 15 personen, een grote houtkachel en een deur naar het dek aan de achterzijde, die naar het zwembad en de tuin leidt.
Een trap vanuit de keuken brengt u naar een grote tweepersoonsslaapkamer met kingsize bed, die een eigen doucheruimte heeft met een wastafel en toilet. De kamer is ingericht met een kledingkast en nachtkastje.
In het midden van het pand is een ruime, lichte, dubbelhoge woonkamer met een stenen muur en zichtbare balken. Het heeft een grote comfortabele leren bank, een 50-inch plasmatelevisie met surround sound, Skybox, een iPod-dock en een houtkachel voor koudere nachten.
Naast de woonkamer is er een speelkamer met tafelvoetbal, dartbord en veel boeken en speelgoed voor uw gebruik. Er is ook een schaakspel, bordspellen en een WII-fit. Genoeg om het hele gezin te vermaken!
Er is een slaapkamer beneden met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, evenals een kledingkast en planken.
Een steile trap leidt vanuit de woonkamer omhoog naar twee slaapkamers met stapelbedden, ideaal voor de kinderen.
Beneden is er een badkamer met ligbad en dubbele douchekop boven het bad, wastafel en toilet.
De bijkeuken is voorzien van een wasmachine en wasdroger, evenals een extra koelkast met vriesvak voor extra boodschappen. Buiten is er een waslijn om je zwemspullen te laten drogen na een dag in het zwembad.
Maison Tom
Maison Tom is een charmant, op zichzelf staand huis met twee slaapkamers, geschikt voor maximaal 5 personen. Beneden is er een keuken met eettafel, elektrische kookplaat en koelkast met vriesvak. Naast de keuken is een ruime slaapkamer met een kingsize bed en balkenplafond. Het is stijlvol ingericht en profiteert van een houtkachel voor gezellige winteravonden. Er zijn twee ladekasten, een vrijstaande spiegel en een inbouwkast met hangruimte. Er is ook een toilet beneden. Boven is een mooie, grote zithoek met hoog plafond en met zichtbare balken en stenen muren. Er is een comfortabele leren bank en twee fauteuils, evenals een tv. Vanuit de woonkamer is er via een trap toegang tot een familiebadkamer met ligbad, douchecabine met dubbele douchekop, wastafel en toilet. Er is ook een tweede slaapkamer met drie eenpersoonsbedden, ideaal voor kinderen of vriendengroepen.
Maison Jack
Maison Jack, verdeeld over twee verdiepingen, heeft rustieke charme en is geschikt voor maximaal 6 personen. Op de begane grond is een kleine studio met een woonkamer met houtkachel, koelkast, waterkoker en gootsteen. Het huisje heeft een aparte tweepersoonsslaapkamer met douche, wastafel en toilet. De slaapkamer is ingericht met een kledingkast, stoel en spiegel. Boven, die toegankelijk is via een buitentrap, zijn er nog twee tweepersoonsslaapkamers met gedeeltelijk zichtbare stenen muren en zichtbare balken die karakter toevoegen. Beide kamers hebben een kledingkast, nachtkastje, stoel en spiegel. Er is ook een toilet en wastafel op de bovenste verdieping.
WIFI is beschikbaar in het hele pand
Buiten
Aan de achterzijde van het pand is er een overdekt gedeelte waar u kunt genieten van de zon. Er is een flinke tafel en stoelen om buiten te eten. Er is een groot zwembad met rondom voldoende ruimte voor ligbedden. Het zwembad is beschikbaar tussen mei en september. Er is een pizza / broodoven, ideaal voor pizza-avonden. Er is ook een gasgestookte BBQ en een paella-schotel, waardoor er genoeg keuze is als u graag zelf kookt!
Naast Maison Tom, een korte trap op, is een ruimte genaamd Maison Benjamin met een grote overdekte ruimte met zitgelegenheid en een pingpongtafel, met uitzicht over het zwembad. Achter het zwembad aan de achterkant van het pand staat een grote trampoline tussen de fruit- en walnotenbomen van de boomgaard. Aan de zijkant van het terrein is een grasveld voor spelletjes. Op de grind oprit aan de zijkant van het huis is ruimte om jeu de boules te spelen.
De tuin is alleen gedeeltelijk beveiligd met een hekwerk, daarom raden wij u aan om toezicht te houden op huisdieren en kleine kinderen.
Er zijn een paar fietsen voor volwassenen beschikbaar voor gebruik, evenals opblaasspeelgoed voor het zwembad en een volleybalnet.

Boekingsinformatie

Ligging auvignac house

De ligging van "auvignac house" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.