La Maison de Garde

4
Gites.nl logo

Dit vakantiehuis is een sympathiek gerenoveerd voormalig spoorweghuisje in een landelijke omgeving, dicht bij appelboomgaarden en vele wandelpaden.
Je vindt er een lichte, ruime binnenruimte, mooie zichtbare balken, betegelde en houten vloeren. Je komt het huis binnen via voor- of achterdeuren, die leiden naar een moderne keuken / eetkamer met alle faciliteiten zoals vaatwasser, magnetron, koelkast en vloerverwarming. In de zithoek staat een gezellige houtkachel. De badkamer heeft een moderne inloopdouche en vloerverwarming. Boven zijn twee tweepersoonsslaapkamers. De belangrijkste kamer heeft een balkon met uitzicht op de voormalige spoorlijn en de weilanden daarachter. Het heeft een prachtig Frans tweepersoonsbed en een eigen toilet. De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en een wastafel. De garage heeft een wasmachine en een kleine vriezer. Goede 4G-ontvangst.

Boekingsinformatie

Ligging la maison de garde

De ligging van "la maison de garde" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.