Le Marron

9.4
4
Gites.nl logo

Welkom in Gite le Marron, een gelijkvloers appartement met een moderne uitstraling. De Gite is gecreëerd naast de voormalige molen le Moulin de la Barbarie.
Het hart van dit ruime appartement wordt gevormd door een zitkamerdeel, en kamerdeel en een open keuken. Er is een badkamer met douche en dubbele wasbak, twee slaapkamers, een aparte toiletruimte en opbergkast.
De master slaapkamer (tweepersoonsbed) kijkt hoog uit over het eiland en geeft zicht op het molenpand, zwembad en de rivier de Tardoire.
De tweepersoons slaapkamer (twee eenpersoonsbedden) kijkt op het terras en de hoger gelegen boomgaard.
Aan de voorkant van de Gite ligt het terras met de nodige tuinmeubelen zoals een eettafel, stoelen, ligstoelen en extra fauteuils om te kunnen ontspannen. Vanaf het terras direct vanuit uw Gite heeft u vrij toegang tot ons gehele 8 hectare tellende terrein. Het terrein bevat vele plekjes waar u kunt genieten van de rust, ruimte, het water en de natuur. U bent vrij zich overal op ons terrein te begeven, een lekkere wandeling te maken, met uw boek ergens neer te strijken of aan de rivierkant te genieten van het water.
U deelt het terrein met ons en met de eventueel aanwezige gasten in onze andere Gite le Meunier. Op het terrein kunt u ook nog onze kippen, eendjes en de hond tegenkomen.
Op ons terrein staat ook het zwembad, dit is 3 bij 3,5 meter groot en 1,20 meter diep. Wij zorgen dagelijks voor het zwembad om het op orde en schoon te houden. Ook een pomp met zandfilter zorgt voor helder en schoon water en de twee solair panelen zorgen voor een dagelijkse aangename water temperatuur. Bij het zwembad bevind zich een ruim grasveld met enkele ligstoelen waar u kunt opdrogen na een frisse duik of heerlijk kunt zonnebaden.
Het zwembad deelt u met ons en de eventueel aanwezige gasten van de andere Gite.

Boekingsinformatie

Ligging le marron

De ligging van "le marron" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.