La Charnière Chadalais

2
Gites.nl logo

La Charnière is een prachtig gerestaureerd landhuis met één slaapkamer en biedt een heerlijk rustige vakantieplek voor koppels of alleenstaanden in het hart van de Limousin.
Het ligt op een prachtige landelijke locatie, is smaakvol gedecoreerd met mooie meubels, een eigen tuin, een privé-jacuzzi en toegang tot het zwembad. Wat wil je nog meer om helemaal te ontspannen en uit te rusten in een prachtige omgeving?
La Charnière is een luxe toevluchtsoord met veel inclusieve extra's om uw verblijf bij aankomst rustgevend en aangenaam te maken.
We geven al onze klanten gedetailleerde informatie over wat er te zien en te doen is in de omgeving. Dus of u nu na een korte wandeling in huis met vuur en een goed boek wilt blijven zitten, of een dagtrip wilt maken en wilt ontdekken wat de regio te bieden heeft, u zult iets vinden dat bij u past.
De benedenverdieping bevat een comfortabele woonkamer met vloerverwarming en houtkachel, een moderne en goed uitgeruste keuken, een eethoek (die ook kan worden gebruikt als werkruimte) en een badkamer met regendouche.
Er is een comfortabel superkingsize bed op een ruime mezzanine met uitzicht op het omliggende platteland. Er is ook een tweede slaapmogelijkheid voor niet-koppels, aangezien de bank in de woonkamer ook kan worden omgevormd tot een comfortabele slaapbank. Het beddengoed bestaat uit een dekbed van ganzendons en een selectie kussens.
Verder heb je de beschikking over een HD-tv met Freeview- en Netflix-kanalen, een Roberts DAB Digital / FM-radio en een Bluetooth-luidspreker, USB-oplaadpunten en een Wi-Fi-verbinding. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen tijdens uw verblijf. De keuken is goed uitgerust met een grote koel- / vriescombinatie, een gasoven en kookplaten. Alle gebruikelijke keukenapparatuur is inbegrepen, plus een voorraad basisbenodigdheden.
Er is een grote beveiligde parkeerplaats en een goed verlichte privé-ingang. La Charnière heeft zijn eigen privé buitenruimtes; een kleine ommuurde binnenplaats aan de voorkant die directe toegang biedt vanuit de keuken - ideaal voor een aperitief in de avond - evenals een grotere omheinde tuin aan de achterkant met een eigen jacuzzi, een terras voor maaltijden en een gazon voor uw exclusief gebruik. Er is ook toegang tot ons verwarmde buitenzwembad (afhankelijk van het seizoen).
Buiten het zwembad is de ruimte helemaal tot uw beschikking. Of je nu wilt ontspannen en zonnebaden tijdens de zomermaanden in de tuin, of je onder dekens wilt nestelen bij de knisperende houtkachel in de wintermaanden, La Charnière is een perfecte keuze.
Het hele jaar door wacht u een warm welkom, zonder vaste wisseldagen, dus grote flexibiliteit.

Boekingsinformatie

Ligging la charnière chadalais

De ligging van "la charnière chadalais" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.