Au Vieux Verger

9
5
Gites.nl logo

Het hoofdhuis is een grote voormalige boerderij. Op hetzelfde terrein staat een boerenwoning uit ongeveer 1910. Deze verhuur ik als vakantiehuis, ofwel in het Frans “gite”. De naam van de gîte is “Au vieux Verger” (In de oude boomgaard).
Op het terrein van de gite staan oude appel- peren- en notenbomen. Ook vind je er frambozen en vijgen. Uiteraard allemaal te plukken door de gasten, in het seizoen.
De gîte is vrijstaand en er is privacy ten opzichte van de eigenaar. Direct bij het huis en verder de grote tuin in zijn er mogelijkheden om heerlijk te ontspannen. Zowel in de zon, als meer in de schaduw.
Recht tegenover de gite is een overdekt terras, met een tafel met vier stoelen. Daar is ook de oude broodoven, die nog prima functioneert; voor een gezellig vuurtje of bijvoorbeeld om pizzas in te bakken. Meer zin in een lekkere barbecue? Ook die is voorhanden.
Binnen is het huis gezellig ingericht. In het woongedeelte staat een houtkachel in de oude schouw. Maar tevens zijn er elektrische radiatoren in alle vertrekken, zodat het ook in de koudere maanden comfortabel is. Op de flatscreen tv kunnen alle Nederlandse en vele buitenlandse zenders worden ontvangen. Uiteraard is er ook wifi.
De open keuken bevat een grote oven, een combimagnetron en een koel- vriescombinatie. Tevens is er een vaatwasmachine. In de keuken vindt u verder een kleine ontbijttafel.
Voor de avonden waarop er niet buiten gegeten kan worden, is er een knusse eetkamer met boerentafel en stoelen.
Tevens op de begane grond bevindt zich een ruime badkamer, met ligbad en toilet.
De drie slaapkamers zijn op de eerste verdieping. In twee kamers staan tweepersoons bedden (1.60 x 2.00) en er is een eenpersoons kamer. De bedden staan opgemaakt voor u klaar bij aankomst. Desgewenst met een tweepersoons of twee eenpersoons dekbedden. Op deze verdieping treft u de tweede badkamer aan, met douche en toilet.
Bed- en badlinnen zijn inclusief. Mocht u wat langer komen en een was willen draaien, dan kunt u gebruik maken van de wasmachine in de grote schuur.

Boekingsinformatie

Ligging au vieux verger

De ligging van "au vieux verger" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.