le Gite du Manoir

10
6
Gites.nl logo

Vakantiehuis gite de Manoir is een schitterend gerenoveerde karaktervolle boerenschuur met originele details zoals de eiken balken, en een heerlijk verwarmd zwembad.
Er zijn 3 slaapkamers en 1 badkamer met douche en 1 met een ligbad. De open woonruimte is voorzien van 2 grote comfortabele sofa's een open haar voor gezellige winteravonden en een flatscreen-tv en dvd-speler. De tafel heeft plaats voor 6 en in de keuken vindt u een vaatwasser, koelkast, elektrische inductiekookplaat en een elektrische oven, magnetron, waterkoker en broodrooster.
Bovenaan de trap staan een bank en een ruimte waar u rustig kan zitten lezen en een kleed waarop spelletjes kunnen worden gedaan.
Ook is er een badkamer met wc en bad, evenals een badkamer met douche, en een separaat toilet.
Het huis heeft 3 slaapkamers, waarvan een met een groot tweepersoonsbed, een met twee enkele bedden en een met een superkingsize-bed dat eventueel uiteengeschoven kan worden tot twee enkele bedden.
Aan de achterkant van de gite is een omheinde tuin, waar meerdere auto's kunnen worden geparkeerd. Het terras aan de voorkant van het huis is perfect geschikt om 's avonds buiten te eten.
In de aangelegen schuur is een tafeltennistafel, een badminton en een verzameling fietsen en een barbecue, die u mag gebruiken.
Ook is er tuinmeubilair aanwezig, zodat u heerlijk kunt genieten van de rust en de schoonheid van de omgeving, in welk jaargetijde u ook komt.

Boekingsinformatie

Ligging le gite du manoir

De ligging van "le gite du manoir" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.