Doumailhac

9.6
18
Gites.nl logo

Vakantiehuis Doumailhac is een uitzonderlijk mooi historisch landhuis op het Franse platteland. Je kunt het huren voor een grote familie of een groep vrienden die samen op vakantie willen. In totaal zijn er negen slaapkamers, vijf badkamers en een badkamer met douche. Een van de slaapkamers heeft twee enkele bedden, vier van de slaapkamers hebben grote tweepersoonsbedden en vier slaapkamers hebben bedden die kunnen worden samengevoegd of uiteengeschoven naar wens.
Op de begane grond is een grote moderne keuken met een originele broodoven, geweldig om pizza's te maken! Je vindt er nog de originele tegelvloer en een grote keukentafel met plaats voor 18.
De keuken is voorzien van een groot fornuis en twee vaatwassers, maar ook een magnetron enz. Verder is er een grote zitkamer, die comfortabel gemeubileerd is met een grote tv, een speaker dock en een houtkachel.
Het vakantiehuis is geschikt voor grote families of groepen die graag samen op vakantie willen maar ook genoeg ruimte om wat privacy te hebben.

Boekingsinformatie

Ligging doumailhac

De ligging van "doumailhac" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.