La Grenouille Verte

9.4
6
Gites.nl logo

Je komt vakantiehuis La Grenouille verte (de groene kikker) binnen door de dubbele deuren naar de lichte en ruime keuken, waar je alles vindt wat je nodig hebt om aan je ontspannen vakantie te beginnen. Een grote, traditionele Franse eikenhouten tafel met stoelen met rieten bodem biedt plaats aan acht personen met ruimte voor een kinderstoel als je die nodig hebt. Een deur leidt naar de achtertuin die volledig omheind is en de oude broodoven, een droogmolen en een hangmat die tussen de vijgen- en lindebomen schommelt.
We hebben de keuken uitgerust met alles wat je nodig hebt, servies, bestek, glaswerk, kookmessen, potten, pannen, borden en kommen. Ook vind je er een vaatwasser, koelkast / vriezer, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster en fornuis.
Glazen dubbele deuren vanuit de keuken leiden naar de grote woonkamer. Daar vind je een televisie, boeken, games en puzzels, die dit de plek maken waar je comfortabel kunt ontspannen. Er is een houtkachel voor koelere seizoenen. Openslaande deuren leiden naar de voorkant van het huis waar zich een stevige picknicktafel op het terras met grind en de stenen barbecue bevindt.
Voorbij de keuken is de badkamer met apart toilet.
Alle handdoeken zijn voor je aanwezig. Er is een grote douchecabine plus een bad en een dubbele wastafel.
Een korte trap leidt naar de drie slaapkamers, aan de linkerkant die met het kingsize bed, aan de rechterkant de kamer met het weelderige, Franse tweepersoonsbed en verderop links de kamer met twee eenpersoons bedden. De bedden zijn opgemaakt met fris, wit beddengoed.

Boekingsinformatie

Ligging la grenouille verte

De ligging van "la grenouille verte" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.