La Maison D

9.5
4
Gites.nl logo

Na een grondige renovatie beschikt ons huis (100m² leefruimte) opnieuw over een grote leefkeuken met alle nodige toestellen zoals keramische kookplaat, vaatwasser, oven/microwave, koelkast met vriesvak, waterkoker, blender, elektrische fruitpers, koffiezetapparaat, allerhande keukengerei en meer als voldoende opslagruimte.
Tijdens koelere avonden kan je je hier lekker verwarmen aan de houtkachel. In de leefkeuken hebben we ook twee zetels voorzien waar het leuk relaxen is. Of schuif je liever aan op een barkrukje aan het keukenblok?
Via de leefkeuken kom je in de Tv-kamer waar het gezellig vertoeven is. In de achterliggende hal vindt u aansluiting naar de wasplaats, twee slaapkamers en badkamer. In deze wasplaats heeft u beschikking over een was- en droogmachine, strijkplank en strijkijzer. De twee slaapkamers die uitkijken op onze tuin, bieden elk een tweepersoons boxspring van topkwaliteit met een breedte van 180cm en open kleerkasten voorzien van meer dan voldoende kleerhangers. In de badkamer, ondergebracht in het vroegere kippenhok, treft u een dubbele wastafel. Vanuit het ligbad heeft u zicht over het terras en de achterliggende bossen. U vindt er ook een verfrissende regendouche.
Heel het huis is trouwens voorzien van elektrische radiatoren. Tevens hebben wij aan een kluisje gedacht voor uw waardevolle spullen.
En oh ja, hadden we al vermeld dat we al onze spullen voor ons vakantiehuis nieuw hebben aangekocht?
Maar, u komt toch vooral voor het buitenleven nemen wij aan.
Op het terras aan de achterzijde bevinden zich ligbedden, een terrastafel, stoelen en een bbq. U geniet hier de ganse dag van de zon en loopt zo in de tuin van om en bij de 6500m². Hier treft u het omheinde, verwarmde privé zwembad (op basis van zoutelektrolyse) van 8m x 5m met een diepte van 1.4m. Tijdens de zomerperiode krijgt u de lekkere kersen en perziken er gratis bij.
(Op ons te doen lijstje staat ook nog het installeren van een sauna en het creëren van een overdekte speelruimte in de vrijstaande “gites”.)
Aperitieven, barbeque en natuurlijk ook petanque, kubben of tafeltennis kan op verschillende gezellige plaatsen.
Ook lekker nietsdoen is toegestaan!

Boekingsinformatie

Ligging la maison d

De ligging van "la maison d" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.