Maison Blanche

8
8
Gites.nl logo

Van harte welkom in Maison Blanche, een authentieke, gerestaureerde woning in de Limousin waar Hanne en Dirk jullie een zorgeloze vakantie kunnen aanbieden.
Maison Blanche biedt ruim plaats voor 6 personen, maar eigenlijk kunnen er gemakkelijk 8 personen logeren. Er is dus voldoende ruimte over.
Het gelijkvloers is ingedeeld in twee aparte ruimten die met elkaar verbonden zijn . Het zijn eigenlijk twee woningen die als één gite beschouwd moeten worden. Vandaar dat er ook twee keukens aanwezig zijn.
Op het gelijkvloers - het linkergedeelte van het huis- bevindt zich bij het binnenkomen een grote keuken met open haard, een apart toilet en een berging. Het salon is centraal gelegen en biedt toegang tot de tuin en het rechtergedeelte (de lounge) van de woning.
In de lounge bevindt zich een tweede keuken met open haard en een aparte zithoek. Zowel in de lounge als in het salon is TV aanwezig.
Op de eerste verdieping van het linker gedeelte heb je een grote slaapkamer, voorzien van een tweepersoonsbed en een badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet.
Op de tweede verdieping (zolderverdieping) zijn drie aparte bedden waarvan er twee tot een tweepersoonsbed kunnen gemaakt worden.
De zolderverdieping van het rechtergedeelte is één grote slaapkamer met een dubbel bed en aanpalend een badkamer. In deze ruimte is ook een bank aanwezig die tevens dienst kan doen als éénpersoonsbed.
In de ganse woning is gratis wifi aanwezig.
Huisdieren zijn van harte welkom; ze horen echter niet thuis in de slaapkamer.

Boekingsinformatie

Ligging maison blanche

De ligging van "maison blanche" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.