Vieux Cros

18
Gites.nl logo

Van harte welkom in Vieux Cros, twee authentieke, twee gerestaureerde woningen in de Limousin waar Dirk jullie een zorgeloze vakantie kan aanbieden. Door de aanvraag om grote groepen te kunnen ontvangen hebben we twee vakantiehuizen bij elkaar gevoegd, namelijk MAS DE DOMPIERRE en MAISON BLANCHE. Deze huizen staan op ongeveer 100 meter van elkaar.
Ideaal om grote groepen, families, vrienden of verenigingen een heerlijke vakantie te laten beleven in een ongerept, landelijk en rustig kader. Alle slaapkamers zijn met smaak en zorg ingericht en bieden dus de nodige luxe. Verder zijn er drie ingerichte keukens, vijf badkamers, een grote pizza oven, drie open haarden en enkele kampvuren op het domein aanwezig. Naast het prive zwembad is er ook een jacuzzi ter beschikking. Fietsen kan men huren ter plaatse. Ook een rondrit met een oude tractor horen tot de mogelijkheden.
Er is overal gratis wifi aanwezig.
Huisdieren zijn van harte welkom en kunnen naar hartenlust rondhuppelen op het domein. Ze horen echter niet thuis in de slaapkamer.

Boekingsinformatie

Ligging vieux cros

De ligging van "vieux cros" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.