Les Trois Petites Maisons

10
Gites.nl logo

Les Trois Petites Maisons is een eenheid van drie zelfstandige vakantiehuizen, die samen als een geheel gehuurd kunnen worden.
La Josselyn is het ruimste voor vier personen (een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee enkele bedden). Het heeft een heerlijke huiselijke sfeer, met een goede, goed ingerichte keuken met een fornuis, geschilderde losstaande keukenkastjes, een vaatwasser, wasmachine en een grote boerentafel - een heerlijke plek om samen te eten en tijd door te brengen.
De woonkamer heeft heerlijke comfortabele banken, een houtkachel met twee openingen (2e opening aan de keukenkant), een satelliet-tv met dvd-speler en Wifi.
Via de grote hal kom je bij de trap naar de bovenverdieping, waar je een grote tweepersoonskamer vindt met een kingsize comfortabel bed, een ruime badkamer met een bad, een separate douche, een toilet en een wastafel.
La Amelia is ook een huisje met een tweepersoonsbed, dat is gedecoreerd in "New England Style". Je komt binnen door de voordeur in een grote woonkamer met eethoek en zitkamer. Er staan comfortabele banken en je vindt er een prachtige crèmekleurige houtkachel, satelliettv, een dvd-speler em Wifi. Aangrenzend is de goedingerichte keuken met een wasmachine, vaatwasser en veel vrijstaande geschilderde keukenkastjes voor veel bergruimte. De keuken heeft twee dakramen en een dubbel raam, dus is het er heel licht.
Boven vind je een tweepersoonsslaapkamer met comfortabele Franse bedden, een boel bergruimte en een aangrenzende badkamer met een ruime douche en een wastafel en toilet. De tweede slaapkamer heeft twee enkele bedden en ook een deur naar de badkamer met douche.
La Grace is een huis met 1 slaapkamer. Het heeft een gezellige, relaxte en romantische sfeer. Je komt binnen door de voordeur in een ruime woonkamer met open keuken met mooie geschilderde losstaande keukenunits, fornuis, wasmachine, gootsteen en getegelde vloer.
In de woonkamer staat een chesterfield bank, met twee comfortabele fauteuils voor een hele mooie open haard met daarin een houtkachel.
Boven vind je een zeer mooie slaapkamer met een mezzanine (vide), een hemelbed, zichtbare houten balken, 3 ramen waardoor de kamer heel licht is. Aangrenzend is er een badkamer met douche met een ruime douchecabine, wastafel en toilet.

Boekingsinformatie

Ligging les trois petites maisons

De ligging van "les trois petites maisons" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.