Gîte La Roussie

2
Gites.nl logo

Een sfeervol, eigentijds vakantiehuis met ruime tuin en veel privacy.
De gîte bevindt zich op onze kleinschalige biologische boerderij, in de prachtige Limousin-streek op steenworp afstand van de Dordogne. Kom genieten van rust, ruimte en het mooiste uitzicht!
De knusse gîte biedt volop ruimte voor twee personen, er is een woonkamer met schitterend uitzicht en een volledig uitgeruste keuken bij de entree. Hiernaast bevindt zich de charmante slaapkamer met comfortabel bed (1.60x2.10 deelbaar) met aangrenzend een badkamer met massagedouche.
In de ruime privé-tuin met speels terras op het westen zijn er naast de mogelijkheid tot zonnebaden ook schaduwplekjes waar je ongestoord onder een boom kunt luieren op een van de ligbedden. De tuin is omgrensd door een haag, er zijn fruitbomen en weids uitzicht.
Samen ontspannen bij de gîte of kom met ons mee rondkijken op de boerderij. Alle seizoenen zijn verschillend en er valt veel te ontdekken. Ook ligt er een map met allerlei leuke uitstapjes in de omgeving voor jullie klaar.
A bientôt!

Boekingsinformatie

Ligging gîte la roussie

De ligging van "gîte la roussie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.