Gites de la Fabrique

9.8
13
Gites.nl logo

2021 NIEUW ZWEMBAD 15x6 METER!
Een zeer ruime woning in het prachtige departement Haute vienne. Met veel licht en een groot kathedraal raam voelt dit huis heel zonnig aan. Het huis is verbouwd met veel liefde en aandacht om de gasten een meer dan aangenaam verblijf te laten ervaren op vakantie in Frankrijk. Dit huis is geschikt voor 13 personen plus 2 babies.
Er is een gezamelijke grote jacuzzi, , een outdoor speeltuin met glijbanen, piratenschip, wipkip, klimrek en schommel, een grote trampoline met valnet, een rivier op eigen terrein voor uren speelplezier en een tafeltennistafel. Ledikantjes kunnen makkelijk worden bijgezet.
In de huiskamer staat een biljard tafel voor de enthousiaste vakantie vierders. Een zeer grote open moderne keuken met moderne apparatuur maakt het een feestje om te gaan koken, met een barretje aan het keukenblad met plaats voor 2. Een ruime TV hoek en lounge met Nederlandse tv zenders en de grote eettafel bevinden zich op de begane grond. Aan weerskanten van het huis is een terras. Op het terras achter het huis heeft u prachtig uitzicht op de rivier, speeltuin en op de spelende kinderen in het zwembad. U kunt makkelijk de kinderen in de gaten houden vanaf het terras
Op de eerste verdieping bevinden zich alle slaapkamers. De master bedroom voor 2 personen heeft uniek uitzicht en heeft zijn eigen waterval douche en wastafel, het dubbele bed kan ook gesplitst worden in twee eenpersoons bedden. In deze ruime kamer kan ook een ledikant bij worden gezet. Verder is er 1 tweepersoonskamer met een stapelbed, ook weer met dit prachtge uitzicht, 1 zeer ruime tweepersoonskamer en 1 vierpersoonskamer met 2 stapelbedden. De tweede badkamer beschikt over een bubbelbad en een moderne douche.
Buiten staat een grote jacuzzi voor gezamelijk gebruik met andere gite gasten. Achter het huis bevind zich een speeltuin met glijbanen, schommel, piratenschip, wip kip, swingball, tafeltennis tafel, speelgoedhoek en een grote trampoline met valnet. Of u kunt lekker relaxt uw siesta in de hangmat doorbrengen.
Het vakantiehuis met zwembad heeft op eigen terrein een rivier waar kinderen zich uren kunnen vermaken met dammen bouwen, stroomversnellingen of steentjes zeilen. Terwijl u lekker bij de rivier zit zult u de bijzondere insecten zien, van fel groene libelles tot blauwe torretjes. Laat u verrassen door wat de Limousin u te bieden heeft. Er is door eigen bos en weiland een wandelpad.
Vanaf het huis loopt u binnen 1 minuut het dorp Coussac Bonneval binnen met alle nodige voorzieningen. U kunt sochtends lopend naar de lokale bakker om heerlijk verse croissants en stokbrood te halen.
Een VVV toeristenkantoor, verse bakker, slager, kleine supermarkt, restaurants, bars en het kasteel de Bonneval met super leuke rondleidingen voor jong en oud. Ook zijn er meerdere wandelroutes door afwisselend landschap voor beginners en gevorderde die vlakbij beginnen. Het eerstvolgende dorp is Saint Yrieix la perche met grote supermarkten waaronder de Lidl en Hyper Casino.

Boekingsinformatie

Ligging gites de la fabrique

De ligging van "gites de la fabrique" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.