Cottage de Pecheur

10
8
Gites.nl logo

Cottage de Pêcheur is een gite met 2 slaapkamers, met de toevoeging van een mezzanine slaapkamer. De gite bestaat uit 1 tweepersoonskamer, 1 kamer met twee eenpersoonsbedden en nog eens 2 eenpersoonsbedden op de mezzanine. De mezzanine is ideaal voor oudere kinderen en tieners vanwege de smalle trap en het lage dakniveau. De gite heeft een eigen doucheruimte met toilet en een keuken met eetgelegenheid.
De keuken is voorzien van een oven, koelkast met vriesvak, kookplaat, waterkoker, koffiezetapparaat, magnetron en broodrooster. De keuken is volledig uitgerust voor al uw kookbehoeften, inclusief het kinderbestek.
De ruime woonkamer heeft 2 banken, met een salontafel waar u uw voeten omhoog kunt zetten en kunt genieten van een kaartspelletje, en TV kunt kijken. Wij bieden Franse en Engelse TV en een DVD speler met een selectie van films.
Al onze gîtes zijn voorzien van TV, DVD-speler, strijkfaciliteiten, reisbedje beschikbaar op aanvraag, kinderstoel beschikbaar op aanvraag, gratis parkeergelegenheid, eigen buitenzitje, eigen BBQ (tegen betaling), gedeelde wasmachinefaciliteiten (tegen betaling).

Boekingsinformatie

Ligging cottage de pecheur

De ligging van "cottage de pecheur" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.