Fonclaire Holidays - Meadow View Glamping Luxury Camping Tent

4
Gites.nl logo

Meadow View is onze 6m glamping bellententent, heeft een full size tweepersoonsbed, en 2 eenpersoonsbedden, allemaal met dekbedden en kussens. De accommodatie heeft ook een houtkachel om u 's nachts warm te houden en om uw waterkoker op te warmen als u dat wenst.
De keuken is voorzien van een gasfornuis, een koelkast met vriesvak, een waterkoker en een 3-in-een dampende, rokende BBQ. De keuken is volledig uitgerust voor al uw kookbehoeften, inclusief kinderbestek.
Buiten is er een eigen terras met tuinmeubilair en een picknickbank om op te eten. De glamping is in een privé en afgelegen gebied van het terrein waar de gasten niet over het hoofd zien, afgezien van misschien het omringende wild.
De gasten hebben het volledige gebruik van het gemaakte douchegebouw inclusief toiletten en 1 gratis gebruik van de wasmachine.

Boekingsinformatie

Ligging fonclaire holidays - meadow view glamping luxury camping tent

De ligging van "fonclaire holidays - meadow view glamping luxury camping tent" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.