Kiboko gîte

9.7
6
Gites.nl logo

Kiboko Gîte - 6 personen, 2 slaapkamers, 1 badkamer
Kiboko is het Swahili-woord in Kenia en betekent nijlpaard.
Net als bij het nijlpaard zie je pas hoe groot het is als je het hele huis ziet.
Kiboko Gite biedt plaats aan maximaal zes personen en is perfect om uw familie en vrienden mee te nemen. De grootste slaapkamer biedt comfortabel plaats aan 4 personen als het uitschuifbed ook wordt gebruikt. Hoofdslaapkamer: 1 x tweepersoonsbed (190x140) plus 1 x uitschuifbed (190 x 90 - een eenpersoonsbed met een uitschuifbaar bed eronder). De tweede slaapkamer is geschikt voor 2 personen - let op: het is een omgebouwde zolder (laag plafond): 1 x tweepersoonsbed (190x140).
De gite bestaat uit een woonkamer, een volledig ingerichte keuken, twee tweepersoonsslaapkamers waarvan de badkamer en het toilet zich in de grote tweepersoonsslaapkamer bevinden.
Er is elektrische verwarming in de hele gite.
Er wordt gezorgd voor uitrusting voor kinderen; kinderstoel, reiswieg, etc.
Voor de open haard in de lounge wordt een eerste voorraad houtblokken verstrekt en er kunnen ter plaatse extra houtblokken worden gekocht.
WIFI is beschikbaar (houd er rekening mee dat we geen glasvezel hebben en we ons op het platteland bevinden), er is ook een signaalversterker die een mobiel signaal en 3G biedt voor de meeste operators.
Tussen juni en september is er een klein zwembad ter plaatse (3,6 m x 0. 76m). Daarnaast is er een tuinterras aan de rand van het merengebied, met een kinderspeeltuin.
Op het terrein is er een kleine visvijver voor kinderen, visuitrusting kan gehuurd worden.
Een perfecte plek om de kinderen te vermaken terwijl de ouders ontspannen en genieten van de zon.
Er is ook Lac de Saint Pardoux, 15 minuten rijden, een 330 hectare aangelegd meer met 3 stranden, een binnen- en buitenzwembad met glijbanen, een wellnessruimte, faciliteiten voor watersporten en een touwbaan in de bomen.
Op verzoek is er een selectie dvd's, boeken en bordspellen beschikbaar.
De gite is niet toegankelijk voor mindervaliden met beperkte mobiliteit.
Toeristische pakketten met folders en brochures voor de omgeving, inclusief bezienswaardigheden, restaurants en lokale evenementen, zijn te vinden in de Gites.
Er kan voor ontbijt en avondmaaltijden worden gezorgd, bespreek dit rechtstreeks met de eigenaar.
* Covid-19 - Een verbeterd reinigings- en desinfectieprotocol zal worden gerespecteerd.

Boekingsinformatie

Ligging kiboko gîte

De ligging van "kiboko gîte" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.