Chalet Cristal

9
Gites.nl logo

Chalet Cristal op de eerste verdieping, komt u binnen via de ruime keuken met ramen aan weerszijden. Deze verdieping is voornamelijk open en de keuken leidt naar een grote woon- en eetkamer met een mooie houtkachel, een grote tv en dvd-speler met ingebouwd surround sound-systeem en zitplaatsen voor maximaal tien personen.
De keuken is volledig uitgerust met nieuwe granieten werkbladen, oven, nieuwe inductiekookplaat, magnetron, grote koelkast met vriezer en vaatwasser en heeft ook een fondueset, raclette / steengrill, Nespresso-apparaat, waterkoker, filterkoffiezetapparaat, koffiekan, broodrooster, elektrische staafmixer en staafmixer, en een breed assortiment aan bakvormen en dienbladen en kookboeken.
De woonkamer is ongelooflijk licht en zonnig, met ramen op het zuiden en oosten en twee paar dubbele deuren die toegang geven tot het balkon op het zuiden en de veranda op het oosten met uitzicht op de hellingen boven Morillon en de bergen van Criou en Buet. Er is een brede selectie boeken, dvd's en spelletjes voor alle leeftijden, met WiFi in het hele chalet.
De muren in de woonkamer zijn bekleed met horizontale, onafgewerkte houten planken voor een eigentijdse chaletstijl. Het meubilair is modern met grote, comfortabele, zachte leren banken en originele kunstwerken van lokale kunstenaars. De enorme salontafel, gemaakt van een oude deur, voegt karakter toe en is perfect voor bordspellen en aperitiefjes en hapjes.
Op de begane grond van het chalet is een grote bergruimte met verwarmde kastruimte, bank en veel bergruimte voor ski's en snowboards. In de zomer is er voldoende ruimte voor maximaal zes fietsen.
Het chalet is kindvriendelijk met een kinderbed, opklapbed, kinderstoel, traphekjes, bestek, borden, schalen en bekers. De tuin is veilig omheind en er zijn ook een paar sleeën beschikbaar. Er is een ruime keuze aan dvd's, spelletjes en puzzels die geschikt zijn voor kleuters en hoger.
Met zijn twee kingsize / dubbele slaapkamers met eigen badkamer en nog eens vijf eenpersoonsbedden, is het chalet bij uitstek geschikt voor zowel gezinnen als ook groepen vrienden met een mix van koppels en singles.
De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, met een eigen doucheruimte, op dezelfde verdieping als de open woon- en eetkamer en de keuken. Deze slaapkamer heeft een 140 cm breed tweepersoonsbed, een grote kledingkast en twee nachtkastjes en ligt op het westen met een prachtig uitzicht op de zonsondergang over de Marcelly. Deze kamer is afgewerkt in natuurlijk hout met een grote lichte muur die hangt van een reis naar Pushkar.
Een trap vanuit de eetkamer leidt naar de tweede verdieping met nog eens drie slaapkamers en twee badkamers.
De grote slaapkamer op het zuiden heeft een Europees kingsize bed (160 cm breed) met een heerlijk comfortabele matras en topper. Deze kamer heeft eigentijds massief eiken meubilair, waaronder een grote ladekast en twee nachtkastjes en het bed. Er is ook voldoende ophang- en opbergruimte. Muren zijn wit / gebroken wit met wat natuurlijk hout. De ensuite badkamer heeft een bad en handdouche, wastafel en toilet.
De 3-persoons op het zuiden met tv / dvd-speler, perfect voor kinderen of tieners, is ingericht in een eigentijdse lichtgrijze en witte kleurstelling met bijpassende grijze meubels.
Verder is er nog een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden op het noorden met een prachtig uitzicht op La Bourgeoise en de hoogvlakte de Joux. Deze kamer is ingericht in een rustgevende lichtgroene en witte kleur.
Er is een grote familiebadkamer met bad en douche en een aparte wasmachine / droogruimte onder het dak..
De slaapkamers zijn allemaal in chaletstijl met enkele schuine plafonds en zichtbare balken; alle slaapkamers hebben voldoende opbergruimte, een spiegel, haardroger en lees- / nachtlampjes.

Boekingsinformatie

Ligging chalet cristal

De ligging van "chalet cristal" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.