Pure Alps

10
12
Gites.nl logo

Op de begane grond vindt u een grote open woonkamer met eethoek waar 12 personen kunnen zitten als de tafels volledig zijn uitgeschoven. Grote banken en comfortabele fauteuils maken een ontspannen ruimte om te relaxen rond de houtkachel.
Kies een boek uit de bibliotheek en als je het aan het einde van het verblijf nog niet uit hebt, neem het dan mee en geef het na afloop aan een liefdadigheidswinkel.
Alle vijf slaapkamers met eigen badkamer zijn voorzien van comfortabele bedden met matrassen van goede kwaliteit om een goede nachtrust te garanderen.
De vier slaapkamers op de bovenverdieping zijn enorm, met hoge plafonds in de top van het chaletdak. De ruime balkons bieden een prachtig uitzicht (bergen aan de ene kant en bos aan de andere kant). Deze slaapkamers op de eerste verdieping zijn groot genoeg voor een extra eenpersoonsbed voor een kind of vrienden die een kamer delen. We hebben vier extra eenpersoonsbedden beschikbaar, dus laat ons weten welk arrangement bij uw groep past en we zullen ze opzetten. Een van de kamers is voorzien van drie eenpersoonsbedden, maar als u liever een tweepersoonsbed heeft, laat het ons weten en we zullen ze omwisselen.
De eigen aangrenzende badkamers zijn allemaal betegeld, met een ruime thermostatische douche, wandcloset, wastafel en verwarmd handdoekenrek.
Alle beddengoed en handdoeken zijn aanwezig, dus u hoeft minder in te pakken.

Boekingsinformatie

Ligging pure alps

De ligging van "pure alps" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.