Chalet Adele

14
Gites.nl logo

Chalet Adele is een prachtig gerenoveerd chalet-chalet in Morzine voor 14 gasten. Op slechts 10 minuten lopen van de SuperMorzine-lift en het dorpscentrum. Dit chalet met eigen kookgelegenheid is geschikt voor 14 personen in 3 slaapkamers met eigen badkamer, een grote kamer met stapelbed met een knusse ruimte en een ruime open woonkamer.
Het chalet maakte ooit deel uit van een groep oude boerderijen die met zorg is gerestaureerd met behoud van zijn rustieke charme, maar met alle faciliteiten die u van een modern chalet mag verwachten.
Verdeeld over 2 verdiepingen met 3 slaapkamers met eigen badkamer en 2 stapelbedden, biedt Chalet Adele comfortabel wonen voor grotere groepen.
Open leven
De begane grond is voor iedereen gemakkelijk toegankelijk en biedt een grote open woonkamer met een charmante keuken. De woonkamer is goed uitgerust en heeft een muzieksysteem en een projector-tv met wifi in het hele chalet. Een nieuwe houtkachel maakt deze grote maar gezellige kamer perfect af.
Op de begane grond bevindt zich ook een extra toilet, wasruimte en een grote bagageruimte met bootwarmers.
Slaapkamers
Dit zelfstandige chalet in Morzine biedt plaats aan maximaal 14 gasten in ruime slaapkamers en een grote, comfortabele kamer met stapelbed.
Er is een tweepersoonsslaapkamer met een ensuite badkamer met douche op de begane grond.
De eerste verdieping bestaat uit de hoofdslaapkamer met een balkon en een eigen doucheruimte. Er is een familiesuite met een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed en een aparte stapelbedkamer met stapelbedden die geschikt is voor kinderen of volwassenen, en deze kamer heeft een eigen badkamer met douche,
Ook op de eerste verdieping is een ruime stapelbedkamer met 3 stapelbedden, geschikt voor 6 personen, een bankgedeelte en een tv met toegang tot Netflix. Er is ook een vintage voetbaltafel voor familie-entertainment, evenals een keuze aan bordspellen.
Het chalet heeft een grote kofferruimte met verwarmde droogrekken en ruimte om uw ski's in de winter of fietsen in de zomer te stallen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet adele

De ligging van "chalet adele" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.