Chalet l'Intervalle

8
Gites.nl logo

Het chalet l'Intervalle is uitstekend gelegen in het skigebied 'Evasion Montblanc', die ca. 445 km aan skipistes rond de belangrijkste steden Saint Gervais-les-Bains en Megève dekt. Voor de winter, zijn er tal van skilift opties. Voor de lente, zomer en herfst, zijn er veel wandelen, mountainbiken en andere recreatieve mogelijkheden, zoals zwemmen, tennis en golf. Het gebied is gewoon mooi. Er zijn vele goede restaurants in de buurt.
Het chalet zelf is onlangs volledig gerenoveerd en is geschikt voor 6 tot 8 personen. Er zijn twee nieuwe aparte badkamers, volledig ingerichte keuken (inclusief Nespresso-apparaat, vaatwasser, oven en magnetron) en een mooie woonkamer met open haard. Er is een groot terras met volledig uitzicht op de Mont Blanc, evenals een mooie tuin met jacuzzi. Alles wat je nodig hebt is beschikbaar, inclusief bed-lakens en handdoeken. TV met meer dan 100 kanalen en draadloos internet zijn ook aanwezig. Het chalet is gewoon mooi, comfortabel met alle moderne voorzieningen en praktisch om uw vakantie te genieten

Boekingsinformatie

Ligging chalet l'intervalle

De ligging van "chalet l'intervalle" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.