VillaSaone

9.3
6
Gites.nl logo

Houdt u van rust en de natuur?
Ons mooie huis met alle comfort, met een woonoppervlakte van ca 200 m2, staat aan de rivier de Saone, aan het begin van een klein dorp met ca 230 inwoners, nagenoeg vrijstaand (de garage van de achterburen staat tegen ons huis aan) .
De bakker komt elke dag, behalve woensdag, aan de deur. In het dorp is ook een restaurant en 3 km verderop is een supermarkt en nog wat kleine winkels.
Het dorpje is omringd door weilanden, bossen en heuvels.
Onze woonkamer is verdeeld in 3 levels. Op de begane grond is de zitkamer met grote houthaard en de eetkamer. De eerste vide is de televisiekamer waar we dankzij de schotel alle zenders van Nederland aan kunnen bieden. De tweede vide noemen we de bibliotheek (inmiddels met een voorraad van zo'n 450 boeken) waar ook een pooltafel staat.
De keuken is ruim met nog een eettafel, een grote houtkachel en voorzien van alle gemakken. In de bijkeuken staan de koelvriescombinatie, de vaatwasser, de wasmachine en de droger. Ook is daar een toilet.
De slaapkamers zijn alledrie ruim waarvan 1 met eigen badkamer. De 2 slaapkamers boven delen de zeer grote badkamer. Er zijn 2 aparte toiletten, 1 boven en 1 beneden. Op de begane grond is een groot terras met vaste bbq, tafels, stoelen en een grote parasol. Vanuit uw luie stoel kunt u genieten van het uitzicht en de boten die langsvaren. Ter hoogte van de 1ste vide is het boventerras.

Boekingsinformatie

Ligging villasaone

De ligging van "villasaone" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.