Maison La Resaigne

6
Gites.nl logo

Ideaal vakantiehuis voor rustzoekers en liefhebbers van het Franse platteland! Een fijne plek met veel ruimte in en om het huis. Met volop mogelijkheden voor uitstapjes in de Haute Marne en Bourgogne en tot activiteiten in de buurt als de situatie het weer toelaat.
Bij aankomst zijn de bedden lekker opgemaakt en staat een welkomstdrankje voor u klaar!
Vakantiehuis Maison La Resaigne heeft op de begane grond een sfeervolle, volledig ingerichte keuken met een groot, luxe gasfornuis. Aangrenzend de gezellige woonkamer met een houtkachel en tafel voor 8 personen. Badkamer met douche en toilet.
Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers.
De grote slaapkamer (vroegere salon )heeft een tweeepersoonsbed 1,80 x 1,90, bedden kunnen ook los van elkaar geplaatst worden. Er is een kleinere slaapkamer met tweepersoonsbed 1,40x1,90 ensuite. De grote slaapkamer is door deze kamer te bereiken.
Derde slaapkamer met tweepersoonsbed 1,40 x 200, de vierde met tweepersoonsbed 1,80 x 2,00 en een tweede toilet bevinden zich eveneens op de bovenverdieping. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden.
Aan de achterkant van het huis bevindt zich een bijkeuken met vriezer, droger en een washok met wasmachine,
Aangrenzend is een grote schuur met zitgelegenheid; droog bij regen of als koele plek in de zomer. Bij het huis hoort een laag ommuurde tuin met terras, het ligt aan aan beek (La Resaigne) met grasvelden en weilanden om het huis. Achter herhuisvesten bevindt zich nog een terras voor de ochtendzon of een heerlijke schaduwplek voor de warmere dagen.
Het vakantiehuis is vrijstaand aan de rand van het dorp.
De woonkamer en keuken kunnen worden verwarmd met een houtkachel. Twee slaapkamers naar keuze zijn te verwarmen.

Boekingsinformatie

Ligging maison la resaigne

De ligging van "maison la resaigne" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.