Folie à deux

9
4
Gites.nl logo

Folie à deux is een uit 1850 stammend “Maison Bourgeoise” gelegen aan de rand van een dorp. Het voorste deel van het woonhuis, met eigen in- en opgang is ingericht als gîte. Voorjaar 2011 is de gîte geheel gerenoveerd. Op de begane grond bevindt zich in de voormalige “cuisine avant” een sfeervolle woonkamer met veel authentieke details, waaronder een monumentale open haard. Hier is tevens een volledig ingerichte keukenhoek met 4-pitsgasfornuis, koelkast en oven/magnetron. Op de eerste verdieping bevindt zich de slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x200) en frans balkon, de separate badkamer met douche, toilet en wastafel en een kinderslaapkamer met stapelbed (200x80 en 170x80). Er is een eigen tuinterras op het zuiden met tuinmeubilair en in de voortuin kun je genieten van de late middagzon.
In de rest van het huis bevinden zich enkele gastenkamers. De gemeenschappelijke ruimtes voor de gasten, zoals de salon, de sejour, de serre en het terras staan ook ter beschikking aan de huurders van de gîte. Ook kun je een plekje zoeken in de boomgaard of ergens in de eigen vallei met beek, weide en bos. Het is mogelijk gebruik te maken van de ontbijtservice of van table d'hôtes.

Boekingsinformatie

Ligging folie à deux

De ligging van "folie à deux" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.