Au grain de Celles 10

10
Gites.nl logo

Welkom in ons vakantiehuis in Bassigny 1
Tussen de kleine steden Langres, Bourbonne les Bains en Val de Meuse strekt het Bassigny met zijn heuvelachtige landschap en vele oude dorpjes zich uit, op slechts 250 km afstand van Saarbrücken en 500 km van Eindhoven. Celles en Bassigny ligt in de buurt van Langres, een van de 50 mooiste stadjes van Frankrijk.
Ons vakantiehuis biedt een woonoppervlakte van 120 m² en accommodatie voor maximaal 10 personen.
Het huis is uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf: gratis Wi-Fi, TV en DVD-speler, vaatwasser en wasmachine, koelkast en vriezer, magnetron, inductiekookplaat, oven, babybedje, spelletjes, een omheinde tuin (huisdieren toegestaan) en een schuur voor het stallen van fietsen.
In de buurt kunt u verse eieren kopen. De kaasmakerij in Andilly (1,5 km) biedt lokale specialiteiten aan : fromage de Langres, Emmentaler en diverse geitenkazen. De mobiele bakker komt enkele malen per week rechtstreeks naar de voordeur.

Boekingsinformatie

Ligging au grain de celles 10

De ligging van "au grain de celles 10" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.