La Maison du Berger

9.3
6
Gites.nl logo

De eigenaren hebben deze ruime gîte met 170 m² ontworpen, met één idee: comfort. 4-sterren door de Tourism Board, deze voormalige boerderij, met zijn stenen muren, biedt 3 slaapkamers, 2 badkamers, een goed uitgeruste keuken open op de eetkamer, een aparte woonkamer met geladen boekenkasten, een houtkachel, een kleine kantoorruimte met een bureel. Mooi ingericht om de charme van de plaats te verbeteren en om comfortabel 6 personen te huisvesten (tot 8 voor een kort verblijf). Babymeubilair op aanvraag beschikbaar (bed, stoel, luiertafel).
Gratis wifi, tv met internationale zenders (via satelliet), dvd-speler, hifi.
Grote tuin (1000 m²), met terras; tuinmeubelen inclusief teakhouten tafel met stoelen (8), BBQ, parasol, tuinstoelen, strandstoelen, hangmat, ... Buitenspellen (jeu de boules, Finse pinnen, badminton, ...). Een bron levert (niet-drinkbaar) water aan de oude drinkbakken. Een garage is beschikbaar om je fietsen te beschermen; het biedt ook plaats aan één auto. Prive parking.
Gelegen in een klein gehucht op slechts twee km afstand van het dorp waar u alle voorzieningen vindt (supermarkt, bakkers, slagers, boekhandel, apotheek, zelfs een bioscoop, ...), worden er veel buitenactiviteiten rond het huis voorgesteld; je kunt de wandelingen vanuit het huis beginnen. Of je nu van wandelen, fietsen of mountainbiken houdt, je vindt er veel tracks met prachtige landschappen.
Kom de Fario-forel vissen in de rivieren of in de meren. Elke dinsdag leeft het centrum van het dorp met de kleurvolle producentenmarkt, waar je kaas, vlees, groente, maar ook lokale ambachtslieden kunt vinden.

Boekingsinformatie

Ligging la maison du berger

De ligging van "la maison du berger" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.