Luxe Penthouse | 9 Pers.

9.1
9
Oasisparcs.nl logo

Luxe Penthouse | 9 personen


De zeer exclusieve penthouse appartementen beschikken over een mooie ruime living met openslaande deuren naar het balkon, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de omgeving. De sfeervolle woonkamer met openhaard leent zich uitstekend voor het samen zijn met familie en/of vrienden. De open keuken is voorzien van luxe apparatuur zoals een Nespresso machine, wijnklimaatkast en vaatwasser. Het appartement heeft drie slaapkamers, waarvan één met een eenpersoonsbed. Tevens is er een sofabed voor 2 personen. De masterbedroom is voorzien van een ensuite badkamer. De twee badkamers zijn voorzien van inloopdouche en toilet en één voorzien van een bad. Er is ook een separaat toilet in het penthouse. 

 Uw verblijf is inclusief: opgemaakte bedden, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt genieten.   

De bovenstaande foto's geven een selectie weer van de appartementen die zich in de door u geselecteerde categorie bevinden.

Boekingsinformatie

Ligging luxe penthouse | 9 pers.

De ligging van "luxe penthouse | 9 pers." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.