Luxe 5 kamer appartement met Sauna | 10 Pers.

8.1
10
Oasisparcs.nl logo

Luxe 5 kamer appartement met Sauna | 10 personen


De royale 10 persoons appartementen met balkon zijn perfect voor een vakantie samen met uw familie en/of vrienden. In de sfeervolle woonkamer met open keuken kunt u heerlijk samen genieten voor de openhaard. De open keuken is voorzien luxe apparatuur zoals een Nespresso machine, vaatwasser, oven en koelkast. Het appartement heeft vier slaapkamers, waarvan één met een extra stapelbed. In de twee badkamers is een douche en toilet en één voorzien van een bad. Kom na een lange dag tot rust in de sauna, wat wilt u nog meer? Aan uw vakantie ontbreekt niets in dit ruime appartement!


Uw verblijf is inclusief: opgemaakte bedden, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt genieten. 

De bovenstaande foto's geven een selectie weer van de appartementen die zich in de door u geselecteerde categorie bevinden.

Boekingsinformatie

Ligging luxe 5 kamer appartement met sauna | 10 pers.

De ligging van "luxe 5 kamer appartement met sauna | 10 pers." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.