LA POMME DE PIN

9
7
Gites.nl logo

Dit huis was oorspronkelijk een oud Elzasser huis in Folgensbourg, vlakbij de stad Saint-Louis, Haut-Rhin in de Elzas.
Het behoorde toe aan de vereniging Saint Roch die het verkocht aan de heer en mevrouw Sontag, die er een gite van wilden maken in ... Raedersdorf - een mooi Elzasser dorpje gelegen onder Sundgau. Ze wilden dus het huis verhuizen.
En dus werd het Elzasser huis ontmanteld, balk voor balk, vervoerd en herbouwd in het midden van de terrasvormige tuin van de familie in Raedersdorf. Het troont nu tussen de groente- en bloementuin waar het heerlijk toeven is.
Nu is het kleine huis de gite La Pomme de Pin. Binnen vindt u een volledig ingerichte keuken, die uitkomt in de woonkamer met eethoek, bank, TNT-tv en HiFi-installatie. Deze ruimte komt ui op een terras met een afdak en een tuin met een tuinmeubelset, barbecue en een eigen parkeerplaats.
Voor uw comfort is er elektrische verwarming, maar u kunt ook de houtkachel in de woonkamer gebruiken; er is altijd droog hout beschikbaar onder het afdak aan de zijkant van de gite.
Op de benedenverdieping vindt u ook een badkamer en een separaat toilet.
Op de eerste verdieping liggen twee slaapkamers. De ene slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed, en de andere van twee enkele bedden. Ook is er een toilet op deze verdieping.
In het souterrain van het huis vindt u een derde slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een tweede badkamer met wasmachine en toilet.
Voor de allerkleinsten is er een babybedje beschikbaar, een kinderstoel en een vouwbedje.

Boekingsinformatie

Ligging la pomme de pin

De ligging van "la pomme de pin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.