Manoir Medoc

9.1
6
Gites.nl logo

Vakantiehuis Manoir Medoc is recent gerestaureerd en voorzien van alle comfort, met behoud van de authentieke elementen zoals 4m hoge plafonds met lijsten, houten lambriseringen, originele tegelvloeren en schouwen.
Begane grond: woonkamer met open haard, dinerkamer, volledig ingerichte moderne keuken met aparte eetkamer. De keuken is voorzien van vaatwasser, professioneel 5-pits gasfornuis met elektrische oven en koel- en vrieskast.
De authentieke stenen trap leidt naar de eerste verdieping met 5 slaapkamers en 2 badkamers:
Hal, ruime slaapkamer met tweepersoonsbed en grote schouw met badkamer en- suite met ligbad, toilet en wastafel. Twee slaapkamers met ieder een tweepersoonsbed. Twee slaapkamers met ieder een eenpersoonsbed. Tweede aparte badkamer met douche, wastafel en toilet. Oude houten vloeren. Leesboeken, informatiemateriaal, wandelkaarten, spelletjes zijn aanwezig. Achter het huis, tevens toegankelijk via poort aan impasse, liggen 2 besloten tuinen (ca 300m2) waarvan 1 met totale privacy. In de grange bevinden zich o.a. wasmachine, extra toilet en fietsen. Aan de voorkant van het huis een perk met rozen en lavendel.

Boekingsinformatie

Ligging manoir medoc

De ligging van "manoir medoc" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.