Pinot gite

8
Gites.nl logo

Vakantiehuis Pinot is geschikt voor acht personen en een klein kind. Het huis is gebouwd in wat oorspronkelijk de hooischuur en de stallen waren. De stenen muren en balken zijn zorgvuldig gerestaureerd en maken deel uit van het decor van de gite, waardoor het nu een heel charmant vakantiehuis is.
De keuken is volledig uitgerust met een serie moderne voorzieningen, waaronder een vaatwasser, een magnetron en alle keukenbenodigdheden die je maar nodig hebt. Daarnaast is er een kinderstoel en kinderbestek en -servies beschikbaar. De keuken heeft een opening naar de eetkamer, waar je een grote tafel vindt, waar gemakkelijk acht personen kunnen zitten.
De zithoek is voorzien van een tv met Engelse kanalen en een dvd-speler. Er is ook een houtkachel om je tijdens de koelere maanden ook heerlijk warm en knus te houden. Vanaf de zithoek leiden openslaande deuren naar een patio met uitzicht op het zwembad.
1. Begane grond: slaapkamer met twee enkele bedden en badkamer
2. Slaapkamer met twee enkele bedden met gedeelde badkamer
3. Slaapkamer met tweepersoonsbed met gedeelde badkamer
4. Slaapkamer met tweepersoonsbed (kingsize) en aangrenzende badkamer.
Er is gratis Wifi. We zijn kindvriendelijk en hebben ledikantjes, een kinderstoel, speelgoed etc. voor je beschikbaar.
De keukendoeken en schoonmaakmiddelen worden verstrekt.
Bij aankomst vind je verder een voorraadje toilet papier, vaatwastabletten en vloeibaar wasmiddel, theedoeken, vuilniszakken, alle schoonmaakbenodigdheden en zaken zoals zout, peper, suiker, olijfolie, kruiden en specerijen.
Je kunt hier ruim parkeren.
We vinden het leuk om je van alles te voorzien voor een fantastische vakantie. Heb je vragen of speciale verzoeken? Vraag ons er gerust naar.

Boekingsinformatie

Ligging pinot gite

De ligging van "pinot gite" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.