Gite Les Pignons

10
5
Gites.nl logo

Dit vakantiehuis is gevestigd in een verbouwde voormalige tabaksschuur, nu mooi ingericht en compleet met een houtkachel voor de koudere maanden. Het huis staat in een volledig omheinde tuin van ruim 6 ha. Gasten kunnen alles op Les Pignons gebruiken en zijn de enige gite op het terrein, dat je dus helemaal voor jezelf hebt. De eigenaars wonen in hun eigen huis op het terrein en zijn aanwezig om je te helpen met alles wat je nodig hebt, maar respecteren je privacy zonder inbreuk te doen.
Vakantiehuis Les Pignons is nieuw verbouwd in 2017 en biedt alle comfort die je je thuis laat voelen, samen met een schitterende setting voor je vakantie.
Keuken en eten
Gite les Pignons heeft een grote, open woonkamer met open keuken, zithoek en eethoek.
In de keuken vind je een koelkast, oven, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, strijkijzer, strijkplank en alle gebruikelijke keukenspullen, waardoor je helemaal zelf kunt koken.
In de eethoek vind je een eettafe en stoelen en een lamp.
Woonkamers
De woonkamer bevat twee grote nieuwe banken, een grote koffietafel, een kleine bar gemaakt van wijnranken, een houtkachel voor de koudere maanden en een tv met Engelse kanalen, een dvd-speler met een selectie dvdÅ›, een koffietafel met lokale informatie.
Slaapkamers
Een grote tweepersoonsslaapkamer met garderobe, ladekast, tweepersoonsbed en een tweepersoonskamer met twee eenpersoonsbedden en een zitbank. Reisledikantje beschikbaar. Beide kamers hebben staande ventilatoren voor de warmere maanden. Alle kamers hebben elektrische radiatoren voor de koudere maanden.
Badkamers
Een zeer grote badkamer met douche, wastafel, toilet, verwarmd handdoekenrek.

Boekingsinformatie

Ligging gite les pignons

De ligging van "gite les pignons" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.