7 le Bourg Nord

8.6
10
Gites.nl logo

Vakantiehuis '7 le Bourg Nord' wordt ook in het hoogseizoen van de zomer van 2021 verhuurd! Vanwege de pandemie bestaat er een klein risico dat u niet naar Frankrijk mag voor een vakantie. Ik heb besloten niet mee te doen aan de "omboekregeling" waarvoor Gites de mogelijkheid biedt. Echter als u vanwege de corona pandemie niet als toerist naar Frankrijk mag gaan betaal ik u de huur terug. U betaalt dan alleen een klein bedrag aan Gites. Gites is hiervan op de hoogte gesteld.
Het vakantiehuis is zeer ruim en sfeervol.
De zitkamer is 60 m2 groot en er is o.a. een grote open haard, TV (met ook Nederlandse zenders), een antieke kast, en EEN PRIMA PIANO MET EEN MOOIE WARME KLANK. Divers meubilair en vooral veel leefruimte. Er zijn 2 paar openslaande deuren van de zitkamer naar terras en achtertuin.
In de eetkamer van 30 m2 staat een acht-persoons eettafel. Tevens een antieke bank en een "Windsor stelletje".
De keuken biedt het gebruikelijke comfort, o.a. een Miele afwasmachine, een 4 pits butagas fornuis en een elektrische oven en twee koelkasten.
Er is ruim voldoende gerei voor grote gezelschappen. (groot assortiment: o.a. veel pannen, heel veel serviesgoed, en bestek en talloze aanvullende zaken).
In de hall bevinden zich een antieke trap en een grote koperen kroon.. Daar is ook een extra kast met huishoudelijke spullen en de magnetron.
Dankzij de enorm dikke muren blijft het huis koel. Overal in huis hangen schilderijen, veelal Hollandse sfeer taferelen..
Ook de schuur blijft vrij koel. Daar staan een Miele wasmachine en een vriezertje, tuingereedschap en een grote en kleinere maaier.
Op de eerste verdieping zijn 5 slaapkamers en 3 badkamers. Er zijn zomer-dekbedden, kussens en molton matras-hoezen voor alle bedden. (Ook zijn er wat dekens voor wie die liever heeft).
De roze slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet en een tweepersoonsbed van 180 cm breed en 2 meter lang (met 2 aparte spiralen en -matrassen) en met dekbed van lits-jumeaux formaat. De gele en de groene slaapkamer zijn heel groot, respectievelijk ruim. De grootste kamer heeft een balkon. Beide kamers hebben een schitterend uitzicht over de achtertuin en het zwembad, de prachtige tuin van de buurman, het Middeleeuwse kerkje en het dalletje van de Segur met bossen en weilanden en verderop wijngaarden. In de zeer grote gele kamer staan 2 eenpersoonsbedden van 90 bij 190 cm. Hiervoor is er een dekbed van lits-jumeaux formaat. Op de groene slaapkamer staan 2 eenpersoonsbedden van 90 bij 190 met op elk een eenpersoons dekbed. Bij deze 2 kamers hoort een badkamer met ligbad, douche en wastafel en er is een aparte w.c. Er is ook een garderobe / inloopkast die tevens opslagruimte is voor dekens en kussens, 2 kinderbedjes, kinderstoel, strijkplank en strijkijzer,.
Een andere vleugel van de eerste verdieping bevat 2 kleinere slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden van 190 cm. lengte. De breedte van de bedden is in de ene kamer 90 cm en in het kleinste kamertje 80 cm. Voor deze bedden zijn eenpersoons dekbedden aanwezig. Ook hier een gedeelde badkamer, met douche en wasbak en een aparte w.c. (De zolderverdieping is alleen in gebruik voor de boiler).

Boekingsinformatie

Ligging 7 le bourg nord

De ligging van "7 le bourg nord" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.