La Chasse

2
Gites.nl logo

Het prachtige Chateau Bel Air Estate dateert uit 1660 en was eeuwenlang in het bezit van aristocratische eigenaren. De gerestaureerde en vernieuwde interieurs zijn in de Franse Regency-stijl; schitterend met kunstwerken en mooie meubels. Appartement La Chasse is een luxe zelfstandig appartement, een van de drie die zich in het gebouw bevinden. Elk heeft zijn eigen terras, privé spa, barbecue en tuin. Het 30 hectare grote wijndomein biedt een ontspannen en weelderige omgeving, met een verwarmd zwembad en een yogastudio.
Het appartement La Chasse is geïnspireerd door de geest van de jacht en doet denken aan een lodge, compleet met jachttrofeeën, antieke schilderijen, sculpturen en comfortabele fauteuils.
Alle drie de appartementen op het Chateau Bel Air Estate zijn gelijkvloers, met een ruime salon / eetkamer die uitkomt op het privéterras. Ze hebben een kitchenette, een slaapkamer en een keizerlijk bed (superkingsize). De ensuite badkamer is voorzien van een krachtige douche en een ultramodern bidet-toilet.
Elk appartement heeft een eigen terras, een eigen spa, een barbecue en een tuin met uitzicht op uitgestrekte tuinen, wijngaarden en het landschap daarbuiten.
Het verwarmde zwembad, dat eventueel gedeeld wordt met andere gasten, is 10 x 5 meter. U kunt ontspannen op ligstoelen. Er is ook een yogastudio en een kleedkamer.

Boekingsinformatie

Ligging la chasse

De ligging van "la chasse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.